Stage

Vacatures

Van Dal » Stages

Jij hebt affiniteit met mode en zoekt een gave stageplek waar je veel kunt leren over onder andere logistiek, financiën en e-commerce. Bij Van Dal mannenmode vinden we het enorm belangrijk dat je elke dag blijft leren en jezelf ontwikkelt, waaraan wij hopen bij te dragen met leuke uitdagingen. Ideale stage? Dat dachten wij ook, dus reageer snel!

Lees de ervaringen van andere stagiaires

Rens van der wurff

Stage:
Business Innovation

Functie:
Project Coördinator

“Van Dal is ruimdenkend en doet daadwerkelijk iets met de inzichten die je hen geeft.”

In mijn stageperiode heb ik mogen proeven van alle aspecten van e-commerce, van de styleshoot voor productfotografie tot online marketingmeetings met een extern bureau. Toen ik de eerste keer stageliep bij Van Dal kreeg ik helaas Pfeiffer. Hier werd erg fijn mee omgegaan, de mensen bij Van Dal zijn ruimdenkend en hebben ervoor gezorgd dat ik alsnog veel kon leren ondanks mijn destijdse beperkingen.

Voor mijn stageopdracht heb ik een loyaliteitssysteem ontwikkeld. Een aangepaste variant van dit loyaliteitssysteem is vandaag de dag live! Ze hebben daadwerkelijk iets gedaan met mijn ideeën. Van Dal geeft je genoeg keuzes om iets te leren wat je leuk vindt en zorgen ervoor dat je als ‘nieuw’ persoon na je stage de deur uitloopt.

Na mijn eerste stage ben ik begonnen met werken bij Van Dal terwijl ik mijn studie nog af moest maken. Ze hebben in mij geïnvesteerd waardoor ik flink heb kunnen groeien in zowel marketing als in mijn persoonlijke doelen. Uiteindelijk ben ik van SEO- en CRO-specialist doorgegroeid naar Project Coördinator. Er zijn genoeg groeimogelijkheden bij Van Dal. Ik heb nooit zonder uitdaging gezeten, waardoor ik continu heb kunnen leren en groeien als persoon. Dat maakt mijn werkervaring bij Van Dal top!

Wat ik heb geleerd

Online marketing

Productfotografie

Klantbinding

Klantenservice

Logistiek

Gebruik van Google tools

Noah van de Sande

Stage:
Finance & Control

Functie:
Administratief Medewerker

“Geleerd, gegroeid, gebleven. “

Ik heb Finance & Control gestudeerd aan de Avans Hogeschool te Breda. Ik ben voor mijn afstudeeropdracht terechtgekomen bij Van Dal mannenmode. Als eerst door de mooie opdracht, maar daarnaast ook de interesse naar het bedrijf. Tijdens mijn afstudeerperiode kreeg ik de ruimte om te ontdekken en ervaren hoe het hier is. Door de fijne samenwerking en omgeving besloten om na mijn afstudeerstage bij Van Dal te blijven werken. Ik vind het interessant en leerzaam werk. Ik ben nog maar kort werkzaam, maar hoop hier nog veel meer te leren!

Wat ik heb geleerd

Weloverwogen beslissen

Financiële data analyseren

u

Vragen stellen

Financiële data interpreteren

Bedrijfsprocessen

Inkoop en verkoop

Mitchell Oduber

Stage:
Creative Business

Functie:
Content Creator

“Gezellig en altijd eerlijk!”

Mijn stageperiode bij Van Dal was voor mij een erg leuke maar ook interessante leerperiode waarbij ik met mijn expertise ook veel waarde heb kunnen toevoegen aan het bedrijf.

Ik vind werken bij Van Dal erg leuk: ik leer bijna elke dag iets nieuws, het leerproces is voor mij erg fijn en de collega’s zijn erg aardig en vriendelijk.

Wat ik heb geleerd

Kleurcorrectie

Videobewerking

Bedrijfsprocessen

Luc Schoenmakers

Stage:
Commerciële Economie
Digital Business Concepts

Functie:
Junior Project Coördinator

“Bij Van Dal ben je meer dan een stagiair.”
In het vierde jaar van mijn studie, Commerciële Economie – Digital Business Concepts, ben ik stage gaan lopen bij Van Dal mannenmode. Voordat ik hieraan begon, was ik erg zenuwachtig. Deze zenuwen verdwenen meteen toen ik begon aan mijn eerste stagedag. De collega’s van Van Dal verwelkomden mij en hielpen mij als ik vragen had. Gedurende de stage heb ik veel geleerd, waardoor ik mijn afstudeerscriptie kon verrijken met relevante en interessante informatie. Wanneer ik vastliep met mijn werkzaamheden of scriptie was er altijd iemand die mij verder kon helpen. Hierdoor heb ik mijn stage succesvol kunnen afronden en heeft Van Dal de inzichten van mijn scriptie kunnen gebruiken in de marketingstrategie.

Na mijn stage ben ik verder gegaan bij Van Dal mannenmode als Junior Project Coördinator. Deze functie vervul ik vandaag de dag met veel plezier. Samen met mijn collega’s zorgen we ervoor dat Van Dal mannenmode als een sterk merk in de markt staat!

Wat ik heb geleerd

Online marketing

Logistieke processen

SEO

Conversieoptimalisatie

Datagedreven werken

Productfotografie

Sabine Bakkum

Stage:
Commerciële Economie

Functie:
All-round Marketeer

“Leerzaam, uitdagend en onvergetelijk. Dankbaar voor de stage bij Van Dal.”

Aan het begin was het even wennen. Vrij snel daarna voelde ik mij thuis en werd ik enthousiast van alle collega’s die open stonden om mij dingen te leren! Een goede sfeer met leuke opdrachten waar ik uitgedaagd word en het gevoel had dat ik als stagiaire echt wat kon toevoegen.

Ik ben elke dag nog steeds enthousiast dat ik als marketeer aan de slag mag gaan op het hoofdkantoor. Ik leer, ontwikkel mijzelf en kan mijn creativiteit kwijt in het werkveld. Elke dag heb ik zin om te werken!

Wat ik heb geleerd

Samenwerken met collega’s

Klantgericht werken

Productkennis opgedaan in de herenmode

Fotografie

l

Artikelen schrijven voor in het magazine

SEO/SEA