Hoofdkantoor

Vacatures

Van Dal » Hoofdkantoor

Momenteel zijn alle functies gevuld, maar wij groeien snel als bedrijf. Houd alle vacatures in de gaten.

Over ons

Marketing

Verken de wereld waarin wordt bedacht hoe alle kleding aan de man gebracht moet worden. Op onze marketingafdeling komen slimme strategieën tot leven en worden aanlokkelijke campagnes opgezet om de nieuwe collectie zo goed mogelijk te presenteren.

Over ons

Inkoop

Tussen de kledingsamples in vind je het kantoor van onze inkoopafdeling. Hier wordt er met een scherp oog gezocht naar de beste materialen, kleuren en heersende modetrends. Alle voorraad van onze winkels komt voort uit de ideeën die door onze inkopers gerealiseerd worden.

Over ons

Fotostudio

Camera klaar? Licht klaar? Model klaar? In onze fotostudio worden zowel onze kleding als onze modellen op de gevoelige plaat vastgelegd. Doordat we dit volledig in eigen hand hebben, komen alle gewenste details op zijn sterkst naar voren. Zo staat de nieuwe collectie er weer perfect op!

Over ons

Klantenservice

Maak kennis met de brug tussen onze klanten en het hoofdkantoor. Op onze klantenservice worden prangende vragen via telefoon, chat en mail beantwoord om de klant op een professionele een eerlijke manier te helpen. Onze collega’s staan altijd stand-by voor hulp.